Ledsagerordning

Socialplan tilbyder ledsageordning til voksne med varigt nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne i henhold til SEL § 97, hvor vi har den voksne behov og tryghed i centrum.

Ledsageordningen henvender sig til de voksne som grundet deres nedsatte og varige fysiske og psykiske funktionsnedsættelse som har behov og kan ytre selvvalgte aktiviteter uden for hjemme. Det kan være at tage til koncert, i biografen eller tage til kulturoplevelser uden behov for at bede familie eller venner om hjælp. Det kan også være, at der er brug for ledsagelse til, at klare praktiske opgaver, såsom indkøb.

Voksne i alderen 18-67 år med betydelig og varigt nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne har ret til 15 timers ledsagelse om måneden, forudsat at den voksne selv ønsker det. Den voksne kan selv vælge en ledsager. Ledsagerordningen er dedikeret til aktiviteter, valgt af den voksne selv, uden inkluderet socialpædagogisk bistand.

Ledsagelsesordningen i Socialplan tilpasses individuelt efter den enkeltes valgte aktiviteter og behov, inklusive morgenen, middagen, aftenen og endda i weekenden.

Socialplan kan også arrangere ledsagere, der taler den enkeltes modersmål.

Indsend henvisning

Indsend en henvisningsformular til Socialplan, som vil blive behandlet hurtigst muligt af vores rådgivere

Kontakt Rådgiver

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores rådgivere for mere information.