Udskrivningsmentorer

Socialplan tilbyder udskrivningsmentorer til borgere, der er indlagt på grund af psykiske lidelser og skal udskrives.

Ved udskrivning fra psykiatrisk center assisterer Socialplan borgeren med at koordinere og genetablere en normal hverdag.

Vi hjælper borgeren med at skabe struktur i hverdagen, sikre en stabil økonomisk basis, deltage i meningsfulde daglige aktiviteter og følge deres behandlingsplan. Derudover støtter vi borgers vej mod uddannelse eller beskæftigelse.

Socialplan deltager gerne i udskrivningskonferencer for at sikre en tryg overgang fra psykiatrisk center til hjemmet. Vi tager gerne ansvaret for kontakten med borger og de involverede parter efter udskrivningen for at sikre en glidende overgang.
Såfremt borger skal tilbagevende til job, udarbejder vi sammen med borger og de resterende involverede parter en tilbagevendelsesplan, hvor denne følges tæt af Socialplan. 

Målgruppen for denne mentorindsats omfatter borgere under- og over 30 år, der enten er uddannelsesparate, jobparate eller aktivitetsparate, samt borgere på sygedagpenge. Dertil borgere der ikke tidligere har modtaget offentligt forsørgelse.

Mentorindsatsen bevilges og etableres i henhold til LAB § 167.

Indsend henvisning

Indsend en henvisningsformular til Socialplan, som vil blive behandlet hurtigst muligt af vores rådgivere

Kontakt Rådgiver

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores rådgivere for mere information.