Familiebehandling

Socialplan har erfaring og tilbyder familiebehandling efter barnets lov §32 stk. 1 nr. 5 med det formål at holde familien samlet.

Vores familiebehandling tilrettelægges ud fra hver enkelte families særlige behov og med udgangspunkt i barnet/børnene. Vi tilbyder familiebehandling på eget sprog, hvor der er kendskab til familiens kultur. Her kan vi arbejde på at indsluse familien i de danske værdier, normer og den danske kultur.

Socialplans brændpunkt er at udvikle evnen- og rollen som forældre/forælder, samt styrke relationen på tværs af familien. Ydermere er der fokus på at tillære familien nye måder at være sammen på – igennem fællesaktiviteter.

Vi bestræber os på at udvikle sunde familiemønstre- og dynamikker, så familien er i trivsel og harmoni, dermed kan tage styringen i deres eget familieliv.

Socialplan guider forældrene/forælderen til at sætte forudsigelige og tydelige grænser for barnet/børnene og adfærds regulere. Vi hjælper også med strukturen i hjemmet. Det elementære i familiebehandlingen er at lære forælder/forældrene konkrete værktøjer til at håndtere barnets/børnenes behov.

Indsend henvisning

Indsend en henvisningsformular til Socialplan, som vil blive behandlet hurtigst muligt af vores rådgivere

Kontakt Rådgiver

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores rådgivere for mere information.