Praktisk pædagogisk støtte eller anden hjælp

Socialplan har erfaring og tilbyder praktisk, pædagogisk eller anden støtte i hjemmet i henhold til Barnets Lov § 32 stk. 1, nr. 2, nr. 8, hvor der er behov for at etablere en stabil og forudsigelig hverdag for familien ved at udnytte forældres ressourcer. Vores støtte er rettet mod at hjælpe forældre med at håndtere udfordringer, der påvirker barnets trivsel og udvikling.

Praktisk pædagogisk støtte eller anden hjælp i hjemmet er rettet mod at handle konkret i hverdagens udfordrende situationer. Vi er tilgængelige i hjemmet på de tidspunkter, hvor udfordringer og behovet typisk opstår i familien.

Formålet er at observere og støtte familien i den konkrete situation, med henblik på at bryde med uhensigtsmæssige handlemønstre og etablere et sundt og udviklende samspil i familiedynamikken.

Socialplan stræber efter at skabe struktur i familiens hverdag med det formål at udvikle en hensigtsmæssig samspil i familien, hvor trivsel og udvikling prioriteres. Vi understøtter forældre i etableringen af struktur og rammesætning i hjemmet med det formål, at det er overskueligt og gavnligt for dem alle i familien.

Indsend henvisning

Indsend en henvisningsformular til Socialplan, som vil blive behandlet hurtigst muligt af vores rådgivere

Kontakt Rådgiver

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores rådgivere for mere information.